2014. április 30., szerda

Kritika #8

Sorssal szemben 
Kinézet:
Én mindig annak a híve voltam, hogy egy kritikus miért nem tudja rendesen megfogalmazni ha nem tetszik neki valami. Miért kell beletipornia valakinek a lelkébe. Nos, most én azzal küszködök itt már vagy 20 perce, hogy hogyan írhatnám le azt, hogy mi nem tetszik a designedben. Először is. Ami rögtön kiszúrta a szemem, hogy nincs chat. Szerezz be egyet, hogy az olvasóid véleményt tudjanak írni, vagy azt, hogy várják az új részt. A második, hogy alap háttered van. Ezért régen engem is leszidtak a kritikusok, és most így kritikus fejjel tényleg nem mutat szépen. Rakok ki neked ide néhány hátteret amik közül bármelyiket nyugodtan elviheted. Valamint a betűtípust az oldalon valami olvashatóbbra váltsd le, néhány szót alig lehet kiolvasni.
10/8







Fejléc: 
Huh.. kérlek rendelj vagy készíts egy újat. ez olyan mintha egy csomó kép csak egymásra lenne dobálva. Rendjel tőlem,  vagy Rosától egyet, vagy csinálj újat. A kivágások elég furcsák a karaktereknél, és tele van tömve karakterekkel az egész. Elég ha csak a főszereplőket pakolod előre, vagy esetleg elhalványítva a többi karaktert is, DE valahova a háttérbe.
10/5 

Történet: 
A történetnél viszont kellemeset csalódtam. Nem sablon sztori, nem sablon karakterekkel. Esküszöm szerkesztek egy ilyen kis képecskét és akinek nem sablonos a blogja és a karakterei annak belerakom "díjként" a kritikájába. Fogalmazási, ismétlési, félre írási hibákat nem találtam benne. A fogalmazásod jó, és részről részre egyre jobb lesz.
10/10

Össz pontszám:  23

Remélem nem bántottalak meg semmivel sem. :c Jesszus annyira remeg a kezem, hogy remélem nem bántottalak meg. >< Viszont, fogadd meg a tanácsaimat, mivel sajnos manapság a blog kinézete miatt ítélik meg az egész blogot. És ha már van egy nagyon kis szexi designod akkor az olvasóid is gyarapodni fognak :)

További sok sikert a blogodhoz! :)



2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát! Nagyon aranyos vagy, hogy így aggódsz a lelki világom miatt, de ne aggódj már súlyosabb dolgokat is megéltem már. :D A blogot igazándiból a történet miatt hoztam létre, nem pedig a designért, de ha tudnál nekem segíteni benn, akkor azt nagyon megköszönném!

    Puszi:
    Gicca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hogy segítek! :) Írj az emailomra és megbeszéljük, hogy milyen fejlécet szeretnél valamint hogy miben segíthetek :)
      xoxo Alice Roberts

      Törlés